Over Optiekvacatures.be
Wij verbinden werknemers en werkgevers door heel België

Over ons

Het vinden en verbinden van opticiens, optometristen en meer....

De oprichting van Optiekvacatures België komt voort uit de voorliefde van het verbinden van mensen. Door onze ruime ervaring in de wereld van recruitment te combineren met onze ervaring en kennis binnen de optiekbranche, wisten wij dat dit mooie vakgebied een centraal punt mist waar men puur en alleen optiekvacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere partijen waar men vacatures kan plaatsen, maar daar vervaagd men al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met optiek.

Optiekvacatures België heeft als doel dé vacaturebank te zijn voor de Optiek branche. Wij willen het vinden of plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedereen en hopen hiermee de verbindende factor te zijn tussen deze partijen. Bij ons vind U banen bij particulieren, ketens, klinieken, scholen en leveranciers. Ook vind u mogelijkheden rondom ondernemerschap in de optiek. Denk hierbij aan franchise-mogelijkheden en bedrijfsovernames. Opticien, Contactlensspecialist, Optometrist, Orthoptist en nog veel meer. Zolang het optiek-gerelateerd is vind u het bij ons!

Bij eventuele vragen over onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel met +31 (0)85-1305487 of mail naar info@optiekvacatures.be

Vacatures in de spotlight!

Optiek Van der Linden Bvba
Vandenbalck bvba
inLeuven Bekijk vacature
Création Concept Optique
inVlaanderen en Nederland Bekijk vacature
Bekijk alle vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in