Over Optiekvacatures.be
Wij verbinden werknemers en werkgevers door heel België
Bedrijfspresentaties

Referentie

Met zijn visie op ‘the system of better vision’ en het bedenken, maken en patenteren van de allereerste bril legde Josef Rodenstock in 1877 het fundament van Rodenstock. Inmiddels is dit optiekbedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie die in 2017 het 140-jarig bestaan viert. Wereldwijd heeft Rodenstock circa 4500 medewerkers en is vertegenwoordigd in meer dan 85 landen met verkooppunten en distributiepartners.

Pionieren en innoveren zit nog steeds in het DNA van Rodenstock als organisatie. Kernwaarden als vakmanschap, nieuwsgierigheid en enthousiasme zijn sterk verankerd in de bedrijfscultuur. De identiteit van Rodenstock Benelux B.V. onderscheidt zich sterk van andere leveranciers in de optiekmarkt. Wij weten waarom onze klanten onze klanten zijn. Samenwerken met ons betekent dat je als klant serieus genomen wordt. Dat een afspraak die je met ons maakt, nagekomen wordt. En dat we je verwachtingen eerder overtreffen dan matchen. Is dat een speciale kunst? Nee. Het is een mentaliteit die we allemaal bezitten. Helder communiceren, zeggen waar het op staat, kritisch durven zijn en denken en handelen in kansen. Op deze manier samenwerken geeft energie en maakt dat we ieder jaar weer, meer klanten mogen verwelkomen.
Wij zijn op zoek naar een Sales Support medewerker die naadloos aansluit bij die kernwaarden, over een mentaliteit beschikt zoals hierboven beschreven en samen met ons de toekomst van Rodenstock nog meer kleur wil geven.
Rodenstock

Rodenstock

Naar de website

Recente vacatures van Rodenstock

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf
Filter vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in