Over Optiekvacatures.be
Wij verbinden werknemers en werkgevers door heel België
Bedrijfspresentaties

Referentie

Een vaste waarde die kiest voor kwaliteit. Dat is op-en-top Technop. Met eerst Jozef en nadien Inge en Joost De Muynck die reeds dertig jaar blijven kiezen voor sterke merken, bekwame medewerkers en een glasheldere service. Door die trouw aan traditionele waarden is Technop vandaag een stabiel en toonaangevend bedrijf, met een neus voor zaken en oog voor de optische toekomst.

Ideeën van morgen
Your Partner in Vision, vandaag en morgen. Dat wil Technop zijn. En daar werken wij aan, elke dag. Door met een open blik naar de toekomst te kijken en voortdurend te investeren in frisse ideeën en nieuwe technologieën. Ons jong en dynamisch team heeft een haarscherpe visie en staat u graag bij.
Technop is een topper en uniek in België, want het bedrijf is nog steeds 100% in handen van de familie De Muynck. Daardoor kunnen wij u op elk moment een persoonlijke, professionele en snelle service garanderen.
Technop

Technop

Naar de website

Recente vacatures van Technop

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Vertegenwoordiger

Technop
Bekijk vacature
Wallonië/Luxemburg
Deel dit bedrijf
Filter vacatures
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in